Blogger Template by Blogcrowds

Modelová situácia: Ste ženatý chlap, máte milenku, dohovárate si čo, kde, kedy, kto, s kým, ako a kam, samozrejme všetko mailom, pretože "Pozor nepřítel naslouchá". Okrem tejto drobnej charakterovej vady (z pohľadu niektorých útlocitnejších jedincov) máte ešte jednu vážnejšiu vadu. Ste pedantný debil. Pedantný preto, že si všetku svoju komunikáciu odkladáte, debil preto, že to robíte aj s mailami od milenky a to na pracovnom počítači. Aby bola zábava dokonaná, tak si ich spolu s ostatnými dokumentami nechávate archivovať na centrálu. (To ale v tomto príklade nehrá žiadnu rolu)
Modelová situácia číslo dva: Ste na služobnej ceste, žiadny mobilný internet po ruke a zabudli ste si pozrieť dôležitý dokument. Zavoláte do firmy, poprosíte kolegyňu, aby hodila očkom na váš počítač, dokument v pošte našla a zavolala vám naspäť reálie o ktoré máte záujem.

Na scénu prichádza s fanfárami finále: Za optimálnych okolností cica prelezie poštu, nájde čo treba, zavolá naspäť a ide sa venovať tomu od čoho ste ju so šomraním na mizerný svet a neschopného kolegu vytrhli. V horšom prípade ste si zamiesili na kufre pred dverami bytu. Najskôr omylom narazí na zaujímavý mail, potom zhodou okolností je priateľka s vašou zákonitou, začne ju to zaujímať, nájde ďalšie pikantnosti včetne vtipnej hlášky o tom, že krámy sa nedostavili, kolieska do seba zapadnú a teplý bonz vašej žene dielo skazy dokoná.

Zbytočné je vysvetľovať, lebo toto nevykecáš. Zbytočné je zapierať, lebo si debil a dôkazy si dodal sám. Aj na deklamovanú ľútosť je neskoro. Tak trp.

A conclusion pre nechápavých ? V prvom rade mysli ....

5 comments:

heh, ale ked myslenie niekedy boli ;)
a za blbost sa plati. nech sa paci ;)

9:51 AM  

sypes si popol na hlavu? :)

3:26 PM  

heh, ale ma zimomriavky obchadzali :) pri takych predstavach. myslet treba dopredu a ne ked je uz neskoro. archivovat take ko... ? ciste blaznovstvo :)

10:07 PM  

ja len tolkoto :D

11:55 PM  

swarovski: nesypem. Aj keď som určite debil v iných ohľadoch.

12:49 PM  

Novší príspevok Staršie príspevky Domov