Blogger Template by Blogcrowds

Nik si vlastne dodatočne nevie spomenúť ako to začalo. Možno tým, že sme si vôbec vianočný večierok naplánovali. Vtedy to vyzeralo ako dobrý nápad. Kto sám, kto s partnerom, či partnerkou. Podľa nálady. Leona napadlo, že si dovedie milenku. Netají sa tým, väčšina z nás ju pozná, dokonca o nej vie aj manželka a toleruje mu to. Zvážila svoje šance pri rozvode, prenásobila to svojimi požiadavkami a podškrtla nechuťou niečo meniť a bolo. Večer začínal naberať obrátky, hladina alkoholu, zábavy a hluku stúpala. Karaoke napriek počiatočnej nechuti zabralo, vrešťali sme do mikrofónov ako zakáľané prasce a rehotali sa na tom podobným spôsobom. Potom to ktosi povedal nahlas. Narážku na Leona, že by sa mohol s milenkou podeliť. V ktorej hlave to dozrelo si naozaj teraz nikto nespomenie a je to možno aj lepšie. Tá predstava, že keď spáva s ním a je len milenka a nie manželka, alebo oficiálna exkluzívna priateľka, tak by mohla spať aj s ostatnými zaskočila nielen ju. Tá skratka, že je len na spanie, že ona vlastne ani nemá nárok, aby sme ju brali ako vážny vzťah. Pochopiteľne sa urazila a po pár provokačných rečiach z opitých hláv to skončilo bitkou a krvou. Leon sa postavil na jej stranu a chcel to každému vysvetliť ručne. Zábava skončila do pol hodiny a všetci sme sedeli v autách a taxíkoch smerom domov. Za vlastné steny, kde už nik nebol taký frajer, kde modriny začínali bolieť a po vyslovenom ostávala pachuť v ústach.

4 comments:

milenka nemusí byť hneď štetka, nie?

alebo sa do toho nerozumiem:o)

1:01 PM  

Ale rozumieš sa. A aj s Tebou súhlasím. Len v tom momente to niektorým elementom nedošlo. Asi boli hormóny a alkohol silnejšie.

1:04 PM  

ježíš jasné, veď večierok:o)

3:02 PM  

ono je to predovsetkym o zjednoduseni a hypebolizacii - milenka, co spava so zenatym vlastne kona nieco nemoralne a to ked nafuknete, mate kurvu. a zvelicovanie je predsa jednou z najpopularnejsich zabav opitych...

5:52 PM  

Novší príspevok Staršie príspevky Domov